Accountant (samenstelpraktijk)


Wij zijn SVC Groep, accountants en adviseurs voor financieel dienstverleners. Wij geven onze klanten tijd voor ondernemen. Dit doen wij door vanuit onze kernwaarden
'Ondernemend', 'Verbindend', 'Pragmatisch' en 'Bewezen expertise' onze klanten op alle onderdelen van hun bedrijfsvoering te ondersteunen. Wij kijken continue naar de ontwikkelingen in de markt en beoordelen wat dit betekent voor onze klanten en onze dienstverlening. Zo blijven wij nieuwe diensten en producten ontwikkelen die onze klanten in staat stellen om hun bedrijfsvoering te monitoren en beter te presteren dan hun concurrent. Wij dagen niet alleen onszelf doorlopend uit om onze dienstverlening te verbeteren, maar ook onze klanten. Zo houden wij elkaar scherp!

Wij zijn gevestigd in de statige villa Mezzo Monte op de berg in Amersfoort (400 meter vanaf station Amersfoort).

In verband met onze groei zijn wij voor onze accountantspraktijk op zoek naar een:

ACCOUNTANT (SAMENSTELPRAKTIJK)

Wat ga je doen?

De accountantspraktijk binnen SVC Groep is de laatste jaren sterk gegroeid. Vanwege onze kennis van financieel dienstverleners, betrekken klanten ons bij vele facetten van hun bedrijfsvoering. Denk hierbij onder andere aan de ontwikkeling van managementinformatie, compliance vraagstukken of de opstart van een nieuw bedrijf. Maar ook accountancy vraagstukken die hier nauw verband mee houden zoals het samenstellen van de jaarrekening en (fiscaal) advies die hieruit voortkomt.

Om een verdere groei binnen de accountantspraktijk te kunnen realiseren, zoeken wij een eindverantwoordelijk accountant op de samenstelpraktijk. Je bent hierbij vaktechnisch verantwoordelijk voor de jaarrekeningen en tekenbevoegd. Je vindt het prettig om deze bevoegdheid te hebben en krijgt hierin de ruimte. Je wordt hierin ondersteund door een team van 3 assistenten waar je op een coachende manier mee samenwerkt. Ook zul je in onze groeifase zelf hands on betrokken zijn op dossiers. Je hebt hierbij een klantgerichte instelling en bent bereid je te verdiepen in de interessante branche waarin wij werkzaam zijn. Hierbij zul je alle hulp intern krijgen omdat kennis dichtbij is. Je snapt dat de inzet van IT tegenwoordig onmisbaar is en probeert dit toe te passen binnen de samenstelpraktijk.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die aandacht heeft voor het team en de klanten. Je wilt je inzetten voor een groeiende organisatie en bouwt met ons mee. Hiernaast heb je aandacht voor vaktechniek en weet je team op een coachende manier aan te sturen. Je beschikt over certificerende bevoegdheid voor het verstrekken van samenstelverklaringen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan, voor 40 uur in de week, in een groeiende organisatie, met ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en ontwikkeling. Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en bieden goede studiefaciliteiten. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Een assessment maakt standaard deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Hugo van der Meer, directeur SVC Registeraccountants B.V. (033 – 4331 557 of 06 – 516 86 459).
Solliciteren doe je door jouw motivatie met CV te mailen naar: info@svcgroep.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!