SVC is hét accountants-advieskantoor van de toekomst. Wij zijn het enige accountantskantoor dat gespecialiseerd is in de financiële dienstverlening. Door onze specialisatie kunnen wij onze klanten breed ondersteunen en krijgen onze medewerkers veel waardering voor hun werk.
Wij werken in de uitdagende branche van adviseurs, bemiddelaars, volmachtbedrijven, serviceproviders en verzekeraars. Een ondernemende en innovatieve branche die continu in beweging is. 
Binnen SVC werken auditor, adviseurs en accountants actief samen aan opdrachten. Wij doen dit vanuit onze kernwaarden: ondernemend, verbindend, pragmatisch en met bewezen expertise. Onze activiteiten zijn divers, maar hebben in ieder geval één gemeenschappelijk kenmerk: ze geven onze klanten 'tijd voor ondernemen'.

Wij zijn gevestigd in de statige villa Mezzo Monte op de berg in Amersfoort (400 meter vanaf station Amersfoort).

In verband met onze groei zijn wij voor onze accountantspraktijk op zoek naar een:

Assistent Accountant samenstel 

Wat ga je doen?

Als assistent accountant voer je in teamverband en onder goede begeleiding de volgende werkzaamheden uit:

  • Het samenstellen van jaarrekeningen en rapportages;
  • Ondersteuning bij fiscale aangiftes;
  • Signaleren van advieskansen bij onze klanten;
  • Het onderhouden van klantcontact.

Aanvullend verricht je de volgende taken:

  • Het verzorgen van tussentijdse rapportages;
  • Ondersteuning bij interne projecten en analyses.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze collega met een Hbo-opleiding (Bedrijfseconomie/Accountancy) die bijdraagt aan de continue groei die ons kantoor doormaakt. Je hebt een klantgerichte instelling en beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en affiniteit met ICT.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime baan met een perfecte werk-privé balans. Een informele, collegiale en prettige werkomgeving, waarbij wij onze collega’s ruimte bieden voor verfrissende en nieuwe ideeën. Een mooie klantportefeuille met uitdagende klanten. Handige ICT-tools die wij zelf hebben ontwikkeld voor managementrapportages en data-analyse.

Een vast salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden jou  goede begeleiding van ervaren collaga's, opleidingen en mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling. 

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Hugo van der Meer, directeur SVC Registeraccountants B.V. (033 – 4331 557 of 06 – 516 86 459).
Solliciteren doe je door jouw motivatie met CV te mailen naar: info@svcgroep.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!