Diensten SVC Compliance


SVC Compliance is een van de grootste onafhankelijke dienstverleners op het gebied van Wft compliance. SVC Compliance verzorgt alles op het gebied van de Wft dat voor uw bedrijfsvoering van belang is. In het onderstaande overzicht vindt u een selectie van het aanbod van diensten.


Keurmerk-auditarrangement

Met het Keurmerk-auditarrangement van SVC Compliance weet u zeker dat u aan de eisen van de Wft voldoet. Naast het Wft-abonnement, maakt een Keurmerk-certificeringsaudit deel uit van het Wft-auditarrangement. Dit betekent dat SVC Compliance eens per 18 maanden een volledige audit op uw bedrijf uitvoert. Hierbij worden onder andere uw vergunningen, de betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, bedrijfsvoering en dergelijke onderzocht. Daarnaast beoordelen wij op locatie een aantal adviesdossier van complexe en impactvolle adviezen.
Advies met de zekerheid van het Keurmerk, noemen wij dat!
 

Pre-audit

Bij een pre-audit wordt uw bedrijfsvoering en een adviesdossier met u doorgenomen en ontvangt u tips ter verbetering, zodat u meer kans heeft om een eventuele audit met succes af te ronden.

Meer informatie

 

Meer informatie


 

Compliance abonnement

Het Compliance abonnement bevat dezelfde onderdelen als het Wft- auditarrangement, maar biedt u daarnaast de mogelijkheid om uw adviesdossiers van complexe en impactvolle producten te laten toetsen door SVC Compliance. De auditcommissie van SVC heeft een normenkader opgesteld waaraan, volgens SVC, een goed adviesdossier aan dient te voldoen.
 

Losse dossierscan

De losse dossierscan is de beoordeling van een adviesdossier (online). Het gaat hier om complexe en/of impactvolle adviesdossiers. U ontvangt per dossier een rapport met bevindingen, adviezen en een score (groen, oranje, rood).

Meer informatie

 

Meer informatie


 

Dossieraudit op locatie

Bij de dossieraudit op locatie komen wij in, tegenstelling tot de dossierscan die onderdeel uitmaakt van het Compliance abonnement, bij u op kantoor en nemen samen uw adviesdossiers door. U ontvangt een rapport met onze bevindingen en adviezen ter verbetering.
 

Vergunningbegeleiding

Wij begeleiden het aanvragen van een AFM-vergunning, omzetting van vergunningen of het aanmelden van nieuwe beleidsbepalers. Wij beoordelen alle benodigde documenten, adviseren u bij het opstellen van de informatie en onderhouden de contacten met de AFM.

Meer informatie

 

Meer informatie


 


Overige compliance diensten

De dienstverlening van SVC op het gebied van compliance is te breed om hier per dienst te omschrijven. Bent u op zoek naar ondersteuning bij het implementeren of toepassen van de wet- en regelgeving waar u als financieel dienstverlener mee te maken hebt, dan kunnen wij u vast helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact Meer informatie over SVC Compliance


Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!