Wij zijn SVC Groep, accountants en adviseurs voor financieel dienstverleners. Wij geven onze klanten tijd voor ondernemen. Dit doen wij door vanuit onze kernwaarden 'Ondernemend', 'Verbindend', 'Pragmatisch' en 'Bewezen expertise' onze klanten op alle onderdelen van hun bedrijfsvoering te ondersteunen. Wij kijken continue naar de ontwikkelingen in de markt en beoordelen wat dit betekent voor onze klanten en onze dienstverlening. Zo blijven wij nieuwe diensten en producten ontwikkelen die onze klanten in staat stellen om hun bedrijfsvoering te monitoren en beter te presteren dan hun concurrent. Wij dagen niet alleen onszelf doorlopend uit om onze dienstverlening te verbeteren, maar ook onze klanten. Zo houden wij elkaar scherp!

Wij zijn gevestigd in de statige villa Mezzo Monte op de berg in Amersfoort (400 meter vanaf station Amersfoort).

Wij hebben momenteel een vacature voor een:

COMPLIANCE MEDEWERKER

Wat ga je doen?

Wij ondersteunen onze klanten bij het voldoen aan de wet- en regelgeving waar een financieel dienstverlener mee te maken krijgt. Onze klanten zijn veelal de grote advies-, bemiddelings- en volmachtbedrijven. Ook werken wij regelmatig voor banken en verzekeraars.
Wij helpen onze klanten bij het aanvragen van hun Wft-vergunning bij de AFM, richten Kennisportals samen met hun in en voeren audits uit. Daarnaast verzorgen wij veel trainingen. Niet alleen incompany, maar ook voor onder andere NIBE-SVV en de SAR.

Na een gedegen inwerkprogramma ga je deel uitmaken van het complianceteam van SVC Groep. Je ondersteund jouw collega's bij hun werkzaamheden en pakt de eerste taken zelfstandig op. 

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand met een Hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur Wft-Basis en enkele andere Wft-diploma's. Ervaring bij een financieel dienstverlener is een pré, maar zeker geen noodzaak. De juiste mindset en interesse voor het vakgebied zijn belangrijker. Je hebt een klantgeriche instelling en beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en affiniteit met IT.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltimebaan met een perfecte werk-privé balans. Een informele, collegiale en prettige werkomgeving, waarbij wij onze collega’s ruimte bieden voor verfrissende en nieuwe ideeën. Een vast salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden jou opleidingen en mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Richard Meinders, 033 – 4331 557 of 06 – 53 54 41 84). 
Solliciteren doe je door een e-mail, voorzien van jouw CV en motivatie, te sturen naar: info@svcgroep.nl.


Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!