Examentraining Gevolmachtigd Agent ingepland

10 februari 2020 om 12:03

Hoewel de opleiding Gevolmachtigd Agent geen deel meer uitmaakt van het Wft vakbekwaamheidsbouwwerk, is deze mede gezien de voorgestelde Beleidsregel geschiktheid 2020 van DNB en AFM actueler dan ooit. De NVGA vindt de vakbekwaamheid van de feitelijk leider van een volmachtbedrijf van groot belang en heeft de verplichting tot diplomering van de feitelijk leider en permanente educatie opgenomen in de Kwaliteitsnormering.

Wij maken u graag attent op de examentraining Gevolmachtigd Agent op 25 juni a.s. bij SVC Compliance B.V. De examentraining is gericht op het behalen van het diploma ‘Gevolmachtigd Agent’.

De opleiding wordt gehouden in de cursusruimte op de kantoorlocatie van SVC Groep, Prinses Marielaan 1 te Amersfoort. De training start om 9.30 uur en eindigt om 20.00 uur. Tussendoor worden een eenvoudige lunch en een warme maaltijd gereserveerd. De totale studiebelasting bedraagt ± 85 uur. De deelnemers worden geacht om het tekstboek en de daarbij behorende verplichte bijlagen uitvoerig te hebben bestudeerd.

De kosten voor deze training bedraagt € 645,00 per deelnemer (inclusief of exclusief btw). Tevens is het mogelijk om zowel de opleiding (inclusief examentraining) als de examentraining in-company te verzorgen. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

* Wij maken u er graag op attent dat u zelf de e-Learning van NIBE-SVV dient af te nemen. De kosten hiervan, inclusief één examenrecht, bedragen ca. € 1.000,00. 

Klik hier om u direct aan te melden!




Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!