Opleiding Gevolmachtigd Agent binnenkort van start!

4 februari 2022 om 09:30

Hoewel de opleiding Gevolmachtigd Agent geen deel meer uitmaakt van het Wft vakbekwaamheidsbouwwerk is deze, mede gezien de voorgestelde Beleidsregel geschiktheid 2020 van DNB en AFM actueler dan ooit. Ook de NVGA vindt de vakbekwaamheid van de feitelijk leider van een volmachtbedrijf van groot belang en heeft daarom de verplichting tot diplomering van de feitelijk leider en permanente educatie opgenomen in de Kwaliteitsnormering.

Wij maken u graag attent op de opleiding Gevolmachtigd Agent die begint in april 2022 van start gaat bij SVC Compliance. De opleiding is erop gericht om de functie ‘Gevolmachtigd Agent’ goed te kunnen uitoefenen en aansluitend het diploma te behalen. De opleiding bestaat uit 5 opleidingsdagen waarvan de laatste opleidingsdag in de vorm van een examentraining.

Duur, tijdschema en inhoud
De opleiding is erop gericht om de functie ‘gevolmachtigd agent’ goed te kunnen uitoefenen en aansluitend het diploma te behalen. De opleiding bestaat uit 5 opleidingsdagen waarvan de laatste opleidingsdag in de vorm van een examentraining.

Wij schatten in dat de opleiding Gevolmachtigd Agent een studiebelasting heeft van 85 uur (incl. de opleidingsdagen).

Per opleidingsdag worden de navolgende hoofdstukken/onderwerpen behandeld (dit zijn de voorlopige data):

Dag 1 (dinsdag 19 april 2022)
           Het volmachtbedrijf en toezicht

Dag 2 (dinsdag 10 mei 2022) 
           De gevolmachtigd agent en de volmachtgever en bedrijfsvoering (incl. automatisering)

Dag 3 (dinsdag 24 mei 2022)
           Acceptatie, portefeuillebeheer en klantbelang centraal 

Dag 4 (dinsdag 7 juni 2022) 
          Schadebehandeling, fraude en fraudebestrijding

Dag 5 (dinsdag 14 juni 2022)
           Examentraining

Waar en wanneer
De opleiding wordt gehouden in de cursusruimte op de kantoorlocatie van SVC Groep, Prinses Marielaan 1 te Amersfoort.

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur -12.30 uur en van 13.30 - 16.30 uur. Tussen 12:30 uur – 13:30 uur wordt er een lunch aangeboden. 

Bijzonderheden
De cursisten dienen voor aanvang van de opleiding te beschikken over recent studiemateriaal van NIBE-SVV. Dit materiaal kunnen de cursisten zelf op de website van NIBE-SVV bestellen. Volgens de site van NIBE-SVV is de prijs ± € 1.065,00 excl. btw voor de e-learning inclusief één examenrecht (tegen een toeslag is de e-learning vrij van btw af te nemen).

Wij merken dat bij de mondelinge begeleiding cursisten het hebben van een papieren studieboek prettig vinden. Een papieren studieboek is bij NIBE-SVV optioneel.

Kosten
De kosten voor deze opleiding (inclusief de examentraining) bedragen € 1.835,00 per deelnemer. Dit bedrag is vrij van btw. De opleiding gaat door bij minimaal vijf deelnemers.

In-company
Tevens is het mogelijk om zowel de opleiding (inclusief examentraining) als de examentraining in-company te verzorgen. De kosten zijn op aanvraag.

De opdrachtgever zorgt bij een in-company opleiding voor een geschikte opleidingsruimte voorzien van een beamer, scherm en flipover. Ook zorgt de opdrachtgever voor koffie/thee en een lunch.

Voorwaarden
Op de opleiding zijn onze algemene voorwaarden en cursusvoorwaarden van toepassing.


Inschrijven is niet meer mogelijk. De opleiding is vol!




Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!