Vacature Medewerker Finance & Control


Wij zijn SVC Groep. SVC is hét accountants- en advieskantoor van de toekomst! Als één van de weinige kantoren zijn wij volledig gespecialiseerd in de financiële dienstverlening en slagen we erin om totaaloplossingen te bieden voor ons klanten. Werkend vanuit onze kernwaarden ‘Ondernemend’, ‘Verbindend’, ‘Pragmatisch’ en ‘Bewezen expertise’ zijn het de accountants, controllers en adviseurs die het succes van SVC vormgeven. Deze bevlogen vakmensen zorgen voor een jaarlijkse autonome groei van 20%. Wij slagen er als geen ander in om vooruit te kijken naar wat de markt van morgen vraagt van onze klanten en oplossingen te bieden die hierbij aansluiten. Dit doen we door zowel onze medewerkers als onze klanten uit te dagen zich continue te blijven ontwikkelen. Finance & Control maken een belangrijk deel uit van onze dagelijkse werkzaamheden.

Sinds 1 januari 2019 werken wij vanuit de prachtige villa ‘Mezzo Monte’ op de berg in Amersfoort (op loopafstand van station Amersfoort). Voor onze medewerkers en klanten is ons kantoor daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

In verband met onze groei zijn wij voor ons bedrijfsbureau op zoek naar een:

MEDEWERKER FINANCE & CONTROL

Wat ga je doen?
Binnen ons bedrijf is geen dag hetzelfde. Als medewerkers Finance & Control ondersteun je de accountants, controllers en adviseurs binnen ons bedrijf door werkzaamheden voor hun voor te bereiden. Ook kun je als medewerker Finance & Control worden ingezet bij klanten van ons, bijvoorbeeld op projectbasis of om te assisteren bij onderzoeken die we uitvoeren. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Voorbereiden van de jaarrekening voor onze samenstelpraktijk;
  • Voorbereiding van accountantscontroles;
  • Periodieke controle op het grootboek van onze klanten;
  • Opstellen, analyseren en aanleveren van (maand)rapportages;
  • Klantcontact op operationeel niveau;
  • Ondersteuning bij klantprojecten;
  • Ondersteuning bij interne projecten en analyses.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega die houdt van uitdagingen en zich met ons mee wil ontwikkelen. Een enthousiaste medewerker met een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Finance & Control, Accountancy of Bedrijfseconomie. Je hebt affiniteit met cijfers, processen en IT. Je kijkt met een positief kritische houding naar jouw werkzaamheden en processen en denkt mee in oplossingen en verbeteringen. Wij zijn een lerende organisatie, je moet dus de ambitie hebben om te blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij?
Wij hebben een fulltime functie als medewerker Finance & Control beschikbaar in een leuk en hecht team. Over het salaris gaan wij graag met in je in gesprek en dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij een goede pensioenregeling en investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, zoals een Master of MBA. Het is belangrijk te weten dat wij waarde hechten aan de juiste balans tussen werk en privé.

Wil je meer informatie?
Heb je vragen over de functie medewerker Finance & Control, dan kun je contact opnemen met Hugo van der Meer, 033 - 433 15 57 of 06 - 51 68 64 59.


Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!