Vacature stagiair(e) HBO-Rechten


Wie zijn wij?
SVC Compliance B.V. is een van de bedrijven die onder SVC Groep valt. SVC Groep is een gespecialiseerd accountants- en advieskantoor voor financieel dienstverleners. SVC geeft klanten tijd voor ondernemen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: ‘ondernemend’, ‘verbindend’, ‘pragmatisch’ en vanuit ‘bewezen expertise’.
Wij werken vanuit de statige villa 'Mezzo Monte' (midden op de berg) in Amersfoort. Dit kantoor is op loopafstand van het treinstation Amersfoort.

SVC Compliance houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met wet- en regelgeving die van toepassing is op de financiële dienstverlening. Denk daarbij aan de Algemene verordening gegevensbescherming, Wet op het financieel toezicht, Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet. Als SVC Compliance helpen wij onze klanten om te voldoen aan de wet- en regelgeving en geven wij advies over compliance gerelateerde zaken.

Ons team bestaat uit compliance adviseurs en auditors. De compliance adviseurs geven advies en de auditors doen onderzoek bij klanten om te zien of zij ‘in control’ zijn.
SVC is een steeds jonger wordende organisatie, waarbij wij graag inspelen op de toekomst en de kansmogelijkheden voor nieuwe werknemers. Zo investeren wij graag in kennis overdragen door middel van het organiseren van workshops en schrijven wij regelmatig artikelen in vakbladen. Binnen de financiële dienstverlening is de naam SVC een bekend begrip. Met name bij de volmachtgevers en gevolmachtigd agenten. Wij zijn een ELHBO-erkend stagebedrijf. Al met al een interessant bedrijf om een stage te lopen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, leergierige en zelfstandige rechtenstudent voor een meewerkstage, die het leuk vindt om zich te verdiepen in bijvoorbeeld privacywetgeving en de Sanctiewet.
Gedurende de stageperiode zal je leren hoe het is om te werken in de financiële dienstverlening en hoe het is om als Compliance Officer te werk te gaan.

Het betreft de periode september 2021 tot februari 2022. Het gaat om een fulltime stage van 4 of 5 dagen.

Naast de interessante werkzaamheden die je als stagiair(e) gaat uitvoeren, is er uiteraard de tijd en ruimte om een stageopdracht te kunnen uitvoeren. Wij kunnen met je meedenken bij de invulling van de eisen die de opleiding stelt aan de stage.

Wat bieden we:
Wij bieden jou een leuke en leerzame stageplek binnen het team van Compliance, waar je begeleid wordt door meerdere ervaren adviseurs, die jou de kneepjes van het vak kunnen bijbrengen.
Bij een fulltime invulling van deze HBO stage ontvang jij een stagevergoeding van € 500,00 per maand.

Interesse?
Ben jij de gezellige, assertieve en ambitieuze student die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet.
Deze kan je sturen aan: secretariaat@svcgroep.nl ter attentie van Richard Meinders – SVC Compliance BV.


Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!