Nieuws

Adviseur had actiever moeten optreden om onderverzekering te voorkomen

28 september 2018 18:00 Verzekeringsadviseur Aon moet ruim € 43.000 betalen aan een landgoedeigenaar in verband met niet uitgekeerde brandschade. Dit blijkt uit een uitspraak van de rechtbank Rotterdam. Volgens de rechter heeft Aon haar klant ten onrechte niet gewezen op het blijvend ontbreken van een juiste waardebepaling van het onroerend goed en de mogelijke gevolgen van onderverzekering hierdoor.
Lees meer

Wie is verantwoordelijk wanneer een polis minder uitkeert dan door de ondernemer verwacht?

27 september 2018 16:00 In 2008 vraagt een startende ondernemer bij zijn verzekeringsadviseur een offerte aan voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Na ontvangst van drie offertes wordt er een aanvraag gedaan voor een verzekering met een verzekerd bedrag van € 40.000. De polis wordt door de verzekeraar opgemaakt met een verzekerd bedrag van € 25.000. In 2010 heeft de ondernemer een ernstig auto-ongeluk en raakt voor 80-100% arbeidsongeschikt. Wie is er verantwoordelijk dat de polis minder uitkeert dan verwacht? Het hof zegt het volgende hierover in een tussenvonnis.
Lees meer

Wwft sinds 25 juli 2018

26 september 2018 09:54 Op 25 juli 2018 is de herziene Wwft in werking getreden, waarmee de vierde EU anti-witwasrichtlijn in Nederlandse wetgeving is geïmplementeerd. De aanscherpingen in de Wwft hebben gevolgen voor de instellingen die onder de Wwft vallen.
Lees meer

Doet jouw kantoor al mee aan het BedrijfsVergelijkend Onderzoek?

21 augustus 2018 10:00 Op verzoek van verschillende assurantiekantoren is Adfiz in samenwerking met SVC een BedrijfsVergelijkend Onderzoek (BVO) gestart. Tijdens het BVO wordt uw kantoor gespiegeld met vergelijkbare kantoren. De inzichten die dit opleveren helpen u bij het ondernemerschap.
Lees meer

Adfiz en SVC starten weer met BedrijfsVergelijkend Onderzoek

20 juli 2018 16:40 Op verzoek van verschillende assurantiekantoren is Adfiz in samenwerking met SVC een BedrijfsVergelijkend Onderzoek (BVO) gestart. Tijdens het BVO wordt uw kantoor gespiegeld met vergelijkbare kantoren. De inzichten die dit opleveren helpen u bij het ondernemerschap.
Lees meer
Pagina 1 van 91

Intranet

Klik hier om in te loggen op onze website.

Intranet

E-mailadres:

Wachtwoord:


(Wachtwoord vergeten?)