Accountancy


Wij zijn het enige accountantskantoor dat gespecialiseerd in de financiële dienstverlening. Wij kennen uw markt en bedrijf als geen ander en kunnen u proactief voorzien van nuttige adviezen om uw bedrijfsvoering verder te verbeteren.

Door onze specifieke volmachtkennis zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig rapport op te stellen inzake het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten (WRV). Het rapport kunt u tevens gebruiken voor verdere verbetering van uw bedrijfsvoering. Wij proberen dit proactief te faciliteren door een interim-rapport op te stellen zodat u tussentijds uw werkprogramma kunt verbeteren.

Wij voeren de controle van de financiële jaarafrekening (rekening-courant) uit en werken hierbij samen met Market Scan in onze applicatie 'SVC Volmachtmanagement'. Een groot voordeel hierbij is dat wij tussentijds uw datastromen kunnen analyseren die u reeds heeft aangeleverd via de MSConnector. Na het boekjaar verstrekken wij een digitale accountantsverklaring voor u en uw volmachtgever(s) die u kunt uploaden in Volmachtbeheer.

Voor veel financieel dienstverleners stellen wij de jaarrekening op die wij voorzien van een samenstelverklaring.

Binnen ons online pakket NMBRS, kunnen wij uw salarisadministratie voeren. Wij kunnen u hierbij tevens voorzien van een online personeelssysteem en verlofadministratie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!


Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!