Accountancy

SVC Registeraccountants kent zijn wortels in het volmachtkanaal. Met gespecialiseerde accountants, die de volmachtmarkt als geen ander kennen, krijgt u eindelijk de toegevoegde waarde die u van uw accountant mag verwachten.

Wij beschikken over efficiënte programma's voor de accountantsverklaringen over de financiële rapportage aan volmachtgevers en de AO/IC rapportages. Hiermee bespaart u door samen te werken met SVC tijd én geld.

Tenslotte kunnen wij u samen met onze collega's van SVC Accounting & Controlling ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van uw financiële administratie. Met onze versie van Exact online heeft u een krachtig managementinformatiesysteem in handen dat u inzicht geeft in uw kosten en opbrengsten en is aangesloten op uw assurantieapplicatie. Door onze activiteiten op het gebied van Activity Based Costing, bent u in staat om direct aan te tonen welke beloning past bij uw dienstverlening en waar uw rendement verborgen zit. Het is zelfs mogelijk uw complete financiële functie aan ons uit te besteden.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Intranet

Klik hier om in te loggen op onze website.

Intranet

E-mailadres:

Wachtwoord:


(Wachtwoord vergeten?)