Diks Verzekeringen zeer tevreden met het SVC Kennisportal

20 mei 2021 om 17:30

Diks Verzekeringen, online verzekeringsintermediair van zowel particuliere- als bedrijfsverzekeringen, maakt al sinds 2018 naar volle tevredenheid gebruik van het SVC Kennisportal.


Een breed scala aan mogelijkheden


Dankzij SVC zijn we in aanraking gekomen met het Kennisportal in Scienta. We gebruiken het nu vooral om belangrijke (juridische) stukken in op te slaan en te bewaren, voor het contractbeheer en om jaarlijkse (herinnering)taken aan te maken. Zo kan er gemakkelijk worden gezien of en wanneer een overeenkomst verlengd dient te worden. Deze onderdelen zijn voor ons zeer waardevol.

Online kennisportal met handige documentatie

Naast onze eigen documentatie is het ook mogelijk om de content van SVC te raadplegen. Ook wat betreft de AVG (de nieuwe privacywet) is het Kennisportal een handig hulpmiddel. In het Kennisportal staan alle protocollen die wij juridisch gezien en volgens de AVG moeten hebben. Alles wordt hierin bijgehouden en opgeslagen.

Makkelijke interface en persoonlijke support

Wij ervaren het SVC Kennisportal als zeer gebruiksvriendelijk onder andere door de makkelijke interface. Het is overzichtelijk en voor iedere medewerker prima te begrijpen, mede door de uitleg die zeer duidelijk is. Op de website van Scienta is het daarnaast mogelijk om je in te schrijven voor gratis onlinetrainingen. De telefonische support verloopt daarnaast ook zeer goed. Bij vragen over het gebruik of de mogelijkheden van Scienta wordt er gelijk de juiste hulp geboden.

Het SVC Kennisportal is voor ons bedrijf een zeer bruikbaar en handig systeem en zeker van toegevoegde waarde!
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!