Examentraining Gevolmachtigd Agent

6 juli 2022 om 16:22

Hoewel de opleiding Gevolmachtigd Agent geen deel meer uitmaakt van het Wft vakbekwaamheidsbouwwerk, is deze mede gezien de voorgestelde Beleidsregel geschiktheid 2020 van DNB en AFM actueler dan ooit. De NVGA vindt de vakbekwaamheid van de feitelijk leider van een volmachtbedrijf van groot belang en heeft de verplichting tot diplomering van de feitelijk leider en permanente educatie opgenomen in de Kwaliteitsnormering.

Wij maken u graag attent op de examentraining Gevolmachtigd Agent op 16 augustus a.s. bij SVC Compliance B.V. De examentraining is gericht op het behalen van het diploma ‘Gevolmachtigd Agent’.

De opleiding wordt gehouden in de cursusruimte op de kantoorlocatie van SVC Groep, Prinses Marielaan 1 te Amersfoort. De training start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Tussendoor worden een eenvoudige lunch gereserveerd. De totale studiebelasting bedraagt ± 85 uur. De deelnemers worden geacht om het tekstboek en de daarbij behorende verplichte bijlagen uitvoerig te hebben bestudeerd.

De kosten voor deze training bedraagt € 750,00 per deelnemer (inclusief of exclusief btw). Tevens is het mogelijk om zowel de opleiding (inclusief examentraining) als de examentraining in-company te verzorgen. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

* Wij maken u er graag op attent dat u zelf de e-Learning van NIBE-SVV dient af te nemen. De kosten hiervan, inclusief één examenrecht, bedragen ca. € 1.000,00.

Inschrijven
Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!