SVC onderdeel PIA Group

19 oktober 2023 om 09:00

Er is wederom een vooruitstrevend kantoor uit de Nederlandse accountancy- en advisorymarkt toegetreden tot PIA Group. Vorige week koos SVC Accountants & Adviseurs voor het concept van PIA Group. Wat hen daarin heeft aangetrokken? “De schaalvoordelen van een grote groep, gecombineerd met behoud van eigen identiteit en ondernemerschap. Dat is voor ons de ideale propositie”, aldus Hugo van der Meer, directeur SVC Groep. Ewout Brouwers, CEO van PIA Group, is blij met de toetreding van SVC. “Het is een kantoor met sterke focus op kwaliteit en best-in-class servicelevel. Dat is waar we als PIA Group naar zoeken!”

SVC en PIA Group: samen klaar voor morgen

Met SVC neemt PIA Group een kwalitatief full-service kantoor over. SVC is hét accountants en advieskantoor voor financiële dienstverleners. SVC is gevestigd in Amersfoort, maar werkt landelijk. Een mooie verrijking voor PIA Group, zowel qua expertise als qua centrale ligging. SVC Groep is in 2003 opgericht door drie samenwerkende adviseurs. Onder het motto 'Samenwerken aan kwaliteit' werd marktkennis gecombineerd met kwaliteit en continuïteit.

“Wat ons zo aantrok in SVC is dat ze altijd vooruit kijken” aldus Ewout Brouwers. “Naar de ontwikkelingen in de markt en hoe die relevant zijn voor hun klanten. Maar ook naar ontwikkelingen in de markt voor accountants en advieskantoren en de meerwaarde die een strategische partner voor een individueel kantoor kan bieden. SVC heeft een duidelijk beeld van waar de markt naartoe gaat en wie de beste partner is om ze te ondersteunen in de volgende fase. Het behouden van de eigen identiteit is hierbij zeer belangrijk. We kijken enorm uit naar de samenwerking met SVC en haar ongeveer 30 medewerkers, die vanaf nu allemaal onderdeel zijn van de PIA familie.”

PIA x SVC

Op de foto v.l.n.r. Han Brouwers, Hugo van der Meer, Wim van de Weg, Richard Meinders, Edwin Perotti, Ewout Brouwers en Elke Klaassen.

PIA Group: een unieke combinatie van schaalgrootte en lokale sterkte

PIA Group is een internationale groep van ambitieuze en ondernemende accountancykantoren die zich in november 2022 vanuit België in Nederland vestigde. De propositie, door PIA Group omschreven als best of both worlds, was vanaf het begin onderscheidend: de kracht van lokale kantoren wordt gecombineerd met de PIA shared services en een unieke partnershipaanpak. Kantoren die toetreden profiteren van maximale ondersteuning op het gebied van digitalisatie, kwaliteitsbeleid, rekrutering en opleiding. Intussen kunnen ze onverminderd verder ondernemen en zich blijven focussen op hun klanten. Met behoud van eigen naam en zonder op innovatief vlak stil te staan. Ewout Brouwers: “Met SVC zitten we, samen met ESJ, Cooster en Brouwers, inmiddels al aan vier partnerships. Maar er lopen nog heel wat andere gesprekken in diverse stadia.”

In een groep kan je meer dan alleen

Richard Meinders van SVC: “Wij zijn ons actief gaan oriënteren op een partner die het beste bij ons past. Hierbij is onze eigen identiteit essentieel, naast de schaalvoordelen die een partij als PIA Group biedt. Een groter geheel is de betere omgeving om de kansen die er in onze consoliderende markt liggen te pakken. We hebben uiteindelijk voor PIA Group gekozen omdat zij het schaalvoordeel combineren met het behoud van je eigen identiteit. Dat betekent dat de interactie met onze klanten en onze persoonlijke aanpak ook naar de toekomst toe geborgd blijft. Dat is en blijft voor ons een voorwaarde. PIA Group is de enige die dat op deze manier doet in Nederland.”

Over PIA Group

In een markt van schaalvergroting wil PIA Group doorgroeien tot een toonaangevende speler in accountancy- en advisorydiensten waarbij de persoonlijke band tussen medewerker en klant behouden blijft. Daarom bouwen wij aan onze groei met een continu uitbreidend netwerk van ondernemende vennoten. Dankzij de onderlinge wisselwerking tussen die partners en onze expertteams vinden ondernemers en particulieren in elk PIA-kantoor een individuele up-to-date service en knowhow, die echt bijdraagt aan hun professioneel succes en persoonlijk geluk. PIA Group werd in 2012 opgericht in België̈ door Steven Brouckaert. De groep is actief in België̈ en Nederland, telt bijna 60 kantoren en meer dan 1.200 medewerkers.
www.piagroup.nl




Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!