Volmachtaudits auditpartner Lloyd's

5 juli 2023 om 09:03

Het team van Volmachtaudits is afgelopen maand aanwezig geweest tijdens de Marktdag van Lloyd’s in Londen om zich te presenteren aan de Managing Agents. Volmachtaudits B.V. is recent door Lloyds geaccrediteerd als auditpartner.

‘’Wij zijn vereerd om als geaccrediteerde auditpartij voor Lloyd’s te zijn aangemerkt. Wij streven naar het leveren van excellente auditdiensten aan de verzekeringsbranche’’, aldus Richard Meinders, Managing Partner bij Volmachtaudits. ‘’Deze erkenning is een kroon op onze bewezen expertise, technische bekwaamheid en het hanteren van de hoogste normen van professionaliteit en integriteit’’.

Lloyd's building London

Lloyd’s heeft de structuur van haar audits aangepast. Het Delegated Audit Managementteam van Lloyd’s verzorgt voor de syndicaten de accreditatie van de auditpartners en voor een geüniformeerd auditprogramma. Lloyd’s zorgt er op deze manier voor dat audits bij coverholders efficiënt en op een hoog niveau worden uitgevoerd.

Volmachtaudits B.V. is een dochteronderneming van SVC Groep B.V. Het accountants- en advieskantoor voor financieel dienstverleners. Zij beschikt over specifieke kennis van de Nederlandse volmachtmarkt en de intermediaire distributie. Volmachtaudits is partner bij het beheersen van uitbestedingsrisico’s voor meer dan vijftien verzekeraars.

Bij de uitvoering van audits namens verschillende verzekeraars wordt door Volmachtaudits aan een gevolmachtigde agent dezelfde auditor toegewezen. De auditor leert zo de onderneming door en door kennen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Volmachtaudittool. Deze tool is ontwikkeld om het auditproces op een efficiënte en prettige wijze te laten plaatsvinden. De auditors van Volmachtaudits zijn ingeschreven in het RGA-register en beschikken over relevante Wft-diploma’s. Ze spreken de taal van de financieel dienstverlener. De audits die uitgevoerd worden bij coverholders zijn in het Nederlands, maar indien gewenst kunnen de rapportages ook in het Engels worden opgesteld.

Zowel Volmachaudits B.V. als SVC Groep zijn actief binnen de volmachtmarkt. Binnen de groep wordt gewerkt wij met een zuivere taakscheiding, die waarborgt dat klanten ervanuit kunnen gaan dat zij gekozen hebben voor een betrouwbare partij. Ook is er een Governancecode opgesteld.

De accreditatie van Volmachtaudits B.V. bij Lloyd’s bevestigt haar positie als een betrouwbare en vertrouwde auditpartner binnen de verzekeringssector.
Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!