Stage bij SVC


Wij zijn SVC Groep. SVC is hét accountants- en advieskantoor van de toekomst! Als één van de weinige kantoren zijn wij volledig gespecialiseerd in de financiële dienstverlening en slagen we erin om totaaloplossingen te bieden voor ons klanten. Werkend vanuit onze kernwaarden ‘Ondernemend’, ‘Verbindend’, ‘Pragmatisch’ en ‘Bewezen expertise’ zijn het de accountants, controllers en adviseurs die het succes van SVC vormgeven. Deze bevlogen vakmensen zorgen voor een jaarlijkse autonome groei van 15%. Wij slagen er als geen ander in om vooruit te kijken naar wat de markt van morgen vraagt van onze klanten en oplossingen te bieden die hierbij aansluiten. Dit doen we door zowel onze medewerkers als onze klanten uit te dagen zich continue te blijven ontwikkelen. Finance & Control maken een belangrijk deel uit van onze dagelijkse werkzaamheden.

Sinds 1 januari 2019 werken wij vanuit de prachtige villa ‘Mezzo Monte’ op de berg in Amersfoort (op loopafstand van station Amersfoort). Voor onze medewerkers en klanten is ons kantoor daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij hebben binnen ons bedrijf altijd ruimte voor stagiar(e)s van het hbo die willen kennismaken met de bedrijfstak of het specieke werkveld van accountants en adviseurs in de financiële dienstverlening.

Volg je een hbo-opleiding accountancy, finance & control, bedrijfseconomie, rechten of financial services mamangement dan kun je altijd bij ons informeren voor een stageplek. Dit kan een meeloopstage zijn, maar ook een projectstage of een afstudeerstage. Wij denken graag met je mee.

Voor geschikte kandidaten bestaat de mogelijkheid om na afloop van een afstudeerstage bij ons te komen werken en in een leer-werktraject jouw master te behalen.

Wij zijn een ELBHO-erkend stagebedrijf.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Meinders, telefoon 033 - 433 15 57 of richard.meinders@svcgroep.nl.


Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!