In verband met de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een:

Controller

Wat ga je doen?

Wij ondersteunen onze klanten bij het inrichten van hun (financiële) processen en het beoordelen van de uitkomsten daarvan. Als Controller ben je actief op de volgende gebieden:

  • Beoordelen inrichting financiële proces
  • Beoordelen grootboek
  • Rapportages / budgetteringen (meerjarig) en liquiditeitsprognoses opstellen
  • Business partner van de ondernemer
  • Beoordelen bewegingen achter de maandcijfers (KPI’s onetimers, forecast, bezettingsgraad etc.)

Wat vragen wij?

Wij zoeken een ambitieuze collega met een hbo-opleiding (Finance & Control / Business controlling) en enkele jaren ervaring als controller die bijdraagt aan de continue groei die ons kantoor doormaakt. Je hebt een klantgerichte instelling en beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en affiniteit met ICT o.a. Data-analyse. Ervaring met Exact, Basecone en Power-BI is een pré, maar kennis en ervaring in de financiële dienstverlening is belangrijker!

Wie zijn wij?

Wij zijn SVC Groep, accountants en adviseurs voor financieel dienstverleners. Wij geven ons klanten tijd voor ondernemen. Dit doen we door vanuit onze kernwaarden ‘Ondernemend’, ‘Verbindend’, ‘Pragmatisch’ en met ‘Bewezen expertise’ onze klanten op alle onderdelen van hun bedrijfsvoering te ondersteunen.

Hierbij kijken we continue naar de ontwikkelingen in de markt en beoordelen wat dit betekent voor onze klanten en onze dienstverlening. Daarom blijven we nieuwe diensten en producten ontwikkelen die onze klanten in staat stellen om hun bedrijfsvoering te monitoren en beter te presteren dan hun concurrent. Niet alleen dagen we onszelf doorlopend uit om onze dienstverlening te verbeteren, maar ook onze klanten. Zo houden wij elkaar scherp! 

Wij werken vanuit ons prachtige kantoor op de Amersfoortse berg, maar ook veel bij klanten op locatie. Daarnaast is ook mogelijk om thuis te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltimebaan in een informele, collegiale en prettige werkomgeving. Wij bieden ons team ruimte voor verfrissende en nieuwe ideeën. Een vast salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden jou opleidingen en mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Edwin Perotti ( 033 – 4331 557 of 06 – 53353826).

Solliciteren doe je door een e-mail, voorzien van jouw CV en motivatie, te sturen naar info@svcgroep.nl.


Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!