In verband met de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar:
 

VOLMACHTAUDITOR
 

Wat ga je doen?
Jij maakt deel uit van ons auditteam dat bij gevolmachtigde assurantiebedrijven audits uitvoert. Denk hierbij aan de volgende taken:
  • Het ontwikkelen en bijhouden van normenkaders en werkprogramma’s voor onze audits;
  • Het coördineren, voorbereiden en uitvoeren van audits;
  • Het beoordelen van auditrapportages van collega’s;
  • Het beoordelen van rapportages over het Werkprogramma Risicobeheersing;
  • Het assisteren bij het implementeren van de eisen die voortvloeien uit de wet- en regelgeving rondom volmachten. Denk aan Solvency II, de Wft en de Good practices van DNB;
  • Het opstellen van rapportages ten behoeve van de directie en opdrachtgevers.
Wat vragen wij?
Wij zoeken iemand met een Hbo werk- en denkniveau die ervaring heeft in het volmachtvak of als auditor. Bij voorkeur heb je gewerkt als volmachtbeheerder of auditor bij een gevolmachtigd agent of verzekeraar. Je bent bekend met de wet- en regelgeving die op een gevolmachtigd agent van toepassing is en je beschikt over het diploma Gevolmachtigd Agent. Tenslotte beschik je over goede communicatie vaardigheden en ben je in het bezit van het rijbewijs B.

Wie zijn wij?
Wij zijn SVC Groep, accountants en adviseurs voor financieel dienstverleners. Wij geven ons klanten tijd voor ondernemen. Dit doen we door vanuit onze kernwaarden ‘Ondernemend’, ‘Verbindend’, ‘Pragmatisch’ en met ‘Bewezen expertise’ onze klanten op alle onderdelen van hun bedrijfsvoering te ondersteunen.

Hierbij kijken we continue naar de ontwikkelingen in de markt en beoordelen wat dit betekent voor onze klanten en onze dienstverlening. Daarom blijven we nieuwe diensten en producten ontwikkelen die onze klanten in staat stellen om hun bedrijfsvoering te monitoren en beter te presteren dan hun concurrent. Niet alleen dagen we onszelf doorlopend uit om onze dienstverlening te verbeteren, maar ook onze klanten. Zo houden wij elkaar scherp!

Wij werken vanuit ons prachtige kantoor op de Amersfoortse berg, maar ook veel bij klanten op locatie. Daarnaast is ook mogelijk om thuis te werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltimebaan met een perfecte werk-privé balans. Een informele, collegiale en prettige werkomgeving, waarbij wij onze collega’s ruimte bieden voor verfrissende en nieuwe ideeën. Een vast salaris tussen € 62.800 en € 76.750 per jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden jou opleidingen en mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling en vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Richard Meinders, directeur SVC Groep ( 033 – 4331 557 of 06 – 53 54 41 84). Solliciteren doe je door CV te sturen naar info@svcgroep.nl.


Proud member of
Logo PIAGROUP
Volg ons op LinkedIn
Op de hoogte blijven het laatste nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!